top of page

Nieuwe ByLars coaches Max en Erik gaan van start!

Coach Max Severijns

Coach Max Severijns en Erik van den Haak zijn de kersverse nieuwe coaches van het ByLars team. Als coachees bij Lars zijn zij zo enthousiast geworden voor triathlon dat zij de ambitie om coach te worden achter na zijn gegaan. In samenwerking met headcoach Lars zullen zij (tri) atleten gaan testen, trainen en coachen. Max is verantwoordelijk voor de locatie Maastricht waar hij de eerste coachees klaarstoomt voor de Ironman aldaar. Erik is verantwoordelijk voor de locatie Amsterdam waar hij triatleten met uiteenlopende doelen in hun journey zal begeleiden. Ben je nieuwsgierig geworden informeer dan via de site naar de specifieke mogelijkheden.

De coaches van ByLars zijn er klaar voor!

Coach Erik van den Haak

bottom of page