top of page

Debuut Andre van Wolferen in Challenge Almere

Door mijn deelname aan de halve triatlon (september 2016) raakte ik gemotiveerd een hele triatlon te doen. Uiteraard met goede voorbereidingen, want ik ben zuinig op mijn lijf en heb als diabeet (type 1) met extra hindernissen te maken. Ik wilde me op verantwoorde wijze laten coachen, kwam uit bij Lars. Vooral zijn holistische aanpak sprak me aan. Vanaf het 1e moment voelde het goed met Lars. Door zijn kennis en ervaring had ik blindelings vertrouwen in hem. Lars is motiverend en inspirerend, zonder ook maar één moment op de voorgrond te zijn of regie over te nemen. In de tijd dat ik door een blessure beperkt kon trainen, terwijl de tijd doortikte, was Lars in zijn rust en vertrouwen een voorbeeld voor me. In het jaar voorafgaand aan de triatlon ben ik niet alleen fysiek, maar zeker ook mentaal gegroeid; met dank aan Lars. Uiteindelijk was daar de grote dag; 8 september 2018. In 11.32u volbracht ik de triatlon. Ik heb volop kunnen genieten van de dag en kijk met een zeer tevreden gevoel terug.

André van Wolferen, 53 jaar

bottom of page