top of page

Coachees starten seizoen sterk!

Rosanne de Boer pakte vandaag in Breukelen haar 2e podium plek van het seizoen. Na winst in IJsselmuiden 2 weken terug was het nu een treetje lager maar de voldoening was er niet minder om. De progressie zet zich voort en vandaag was deze 2e plek achter verdiende winnares Jorieke Casteleijn een mooie bonus in de volle trainingsopbouw naar de Ironman Corke (23 juni).

Next race: de halve van Leuven over 2 weken.

Martijn Paalman- in voorbereiding op de EK kwalificatie in Nieuwkoop en Challenge Almere- Amsterdam startte zijn seizoen vandaag eveneens in Breukelen en pakte de 2e plaats. In een fris en winderig Breukelen moest hij alleen de Duitser Klaus Schluter voor zich laten die onbedreigd naar de zege ging. Goede start, more work to do op weg naar topvorm!

Next race: halve van Nieuwkoop.

Voor Erik van den Haak komt Ironman Corke al veel eerder (23 juni) en hij finishte in volle voorbereiding op de lange afstand op plek 7 vandaag. Goed resultaat, in 'the bigger picture'. Congrats!

Next race: de halve van Leuven over 2 weken.

Resultaten: http://nl.mylaps.com/…/u…/2019/may/4/breukelen/KwartTot.html

Challenge Riccione. In zeer slechte omstandigheden met veel regen, onweer en wind als grootste tegenstander zwom, fietste en liep Berber Bergsma naar de 1e plek in haar AG 25-29 jr en werd 17e overall. Een mooie ervaring rijker en weer een stapje beter- met onder meer loop PR in 1.38u op de halve- op weg naar het WK Ironman 70.3, later dit jaar in Nice.

bottom of page