top of page

Tjardo Visser pakt brons WK crosstriathlon


Eerder deze week behaalde Tjardo Visser op het WK crosstriathlon een 3e plek (AG M30). In zijn voorbereiding op het EK Challenge Almere- Amsterdam later dit seizoen deed hij op dinsdag (30-4) dus de crosstriathlon (1,5k slim, 40k ATB-10k run), op donderdag de aquatlon (500 swim/ 5k run) en op zaterdag (4 mei) de long distance. Het zwemmen werd vanwege de koude ingekort naar 1500 mtr, gevolgd door 108 heuvelachtige fietskilometers en afgesloten werd met 30 warme maar vlakke loopkilometers. Op elite niveau finishte Tjardo finishte op een 26e plek in 5.50u. Een race waar we heel goed verder mee kunnen bouwen! Congrats Tjardo Visser!

Main focus dit jaar is Challenge Almere- Amsterdam, in de aanloop naar deze race start Tjardo onder mee bij de halve triatlon Emmeloord en Challenge Kaiserwinkl.

Resultaten: https://triathlon.org/timing

bottom of page