Archive

Please reload

Tags

Please reload

Opnieuw winst, podium en WK kwalificatie voor ByLars coachees

June 4, 2019

 

Sander de Bart- eredivisie atleet en eind september debuterend op de Ironman 70.3 Cascais Portugal deed zijn eerste individuele race van het seizoen in het Belgische Meer over de sprint afstand (fietsen 26k en lopen 5,4k). Sander zwom en fietste mee in de voorste gelederen en kon eenmaal begonnen aan het lopen zijn voorspong alleen maar uitbreiden en de winst naar zich toe trekken. Mooie opsteker! 

 

 

Foto: Trijn Teun

 Uitslag: http://results.myvtdl.be/print?type=scratch&event=1331
 

Foto: Trijn Teun


 

 

 

 


 

 

 
Martijn Paalman werd net als Breukelen 4 weken terug 2e in de voor het eerste georganiseerde Triathlon Amersfoort- Vathorst. Na 4 flinke trainingsweken was dit een vormtest voor over 2 weken in Nieuwkoop, waar kwalificatie voor het EK Challenge Almere op het spel staat (pro level). 
Hij moest alleen Izak Hanse op het looponderdeel voor laten gaan. 

 

http://nl.mylaps.com/…/uit…/2019/jun/1/amersfoort/ODTot.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sep Visser reed bij de masters de Tour of Cambridgeshire over 160k, een WK kwalificatie race. In een sterk internationaal veld met onder meer de de Britse nationaal kampioen reed Sep na 100 km weg in een kopgroep van 9. Laatste 3k weg met 2 , laatste kilometer zelfs alleen weg maar een sprintend groepje kaapte de overwinning net voor de neus weg. Toch 6e en geplaatst voor het WK! Mission accomplished.

 

 

 

 

 

Please reload

Recent Posts

July 19, 2020

Please reload

  • facebook
  • twitter
  • linkedin

©2017 BYLARS.COACH. PROUDLY CREATED BY LARS & MILI