top of page

Martijn Paalman laat stijgende lijn zien met winst in triathlon Zeewolde.

De halve triathlon Zeewolde was zaterdag in in bloedhete omstandigheden prooi voor Martijn Paalman. Hij bepaalde van begin tot eind het tempo en kon zijn eerste seizoenszege laten bijtekenen.

Martijn kwam als 2e uit het water en trok vervolgens de race vanaf het begin van het fietsen naar zich toe. Met een steady pace fietste hij langzaam maar zeker naar een comfortabele voorsprong van 6 minuten. Tijdens het lopen kon hij het tempo consolideren en de eerste overwinning van het seizoen op zijn naam zetten voor nummer 2 Stijn Vanderhoeft (+ 5.36) en Chris Brands (+9.24). Na een rustiger jaar in 2018 laat Martijn per wedstrijd zien dat zijn vorm groeiende is. De volgende belangrijke race staat alweer over 2 weken op het programma, het NK halve in Klazienaveen. Daarna gaat het vizier volledig op Challenge Almere- Amsterdam.

Uitslag:

https://results.sporthive.com/…/65492652087085…/races/463362

bottom of page