top of page

Guido Kwakkel 2e in Didam

Guido Kwakkel pakte afgelopen zaterdag in de halve triathlon (2k-90k-21,1k) van Didam de 2e plaats achter winnaar Diederik Scheltinga.

Guido zwom mee in de kopgroep, deed op de fiets z’n eigen ding en liep van plek 6 naar het podium. De laatste 2 opmerkingen hebben met elkaar te maken. Goed gedoseerd dus! Guido komt weer in de buurt van zijn oude niveau en toont veerkracht. Dat is knap en gaaf! En we gaan door. We werken nu 6 maanden week in week uit en dit is natuurlijk een mooi resultaat . De volgende is zijn hoofddoel van het seizoen: de Ironman Hamburg over 3 weken!

Voor Tijmen Smit staat het eerste hoofddoel van het jaar nog dichter voor de deur. De Ironman Zürich wacht over 2 weken. Na een flinke trainingsperiode was dit zijn eerste race van het seizoen en laatste test voor Zürich. Via een solide zwemonderdeel nam hij plaats in de kopgroep en kon hij als 6e beginnen aan de 90 fietskilometers. Afspraak was om het gaspedaal diep in te trappen en dat lukte via een verschroeiend hard fietsonderdeel -2.09u over 90k- en zette hem als 2e af voor het lopen. Na een steady run eindigde hij op plek 4. Test geslaagd, het heilige vuur wacht over 2 weken. Resultaat:

http://nl.mylaps.com/evenementen/uitslagen/2019/jul/6/didam/LDTot.html

bottom of page