top of page

Top 10- finishes op NK in Almere

Challenge Almere- Amsterdam 2019. De triathlonklassieker stond afgelopen zaterdag alweer voor de 39e keer op het programma. Een mooie dag met dito prestaties in een vrijwel windstille polder. Een door de organisatie groots opgezet triathlonfeest waar je triathlonhart toch sneller van gaat kloppen. Met voor de ByLars squad klinkende resultaten. Bij de mannen behaalden 3 ByLars coachees een top 10- plek 10 in het NK long distance bij de mannen: een 4e plek en daarmee beste Almeerder/ Flevolander voor thuisfavoriet Tjardo Visser (8.41u), een 9e en 10e plek voor resp Martijn Paalman (9.02u) en Erik Doornbos (9.03u) en dat in hun debuut race op pro level.

Daarnaast nam Max Severijns een hap van zijn PR af en finishte 1.10u sneller dan ooit in 9.19u. Hetzelfde kunstje deed Joep Verhoeven en finishte 48' sneller in 9.27u

Tevens vele personal bests op zowel de halve als de hele met een zilveren randje voor Margalith Goud- 2e D40 in 11.11 uur en Tijmen Smit in een tijd van 9.07 uur (2e EK Ag 30-34 jr) verbeterde zijn PR van vorig jaar met ruim 7 minuten.

We're on the right track.

Foto's: Arjan Baggerman (Eaglefotografie)

bottom of page