top of page

Het verhaal van Dennis de Waart

Ik sport graag met een doel, ergens naar toe werken is voor mij een drijfveer om gemotiveerd te

blijven en door te gaan. Een paar jaar geleden heb ik een paar keer meegedaan aan een kwart

triatlon en dat vond ik erg leuk om te doen. En ik vroeg mij af of ik een hele triatlon zou kunnen doen. Ik wist wel dat ik dat zonder hulp niet ging halen, een gezin met 3 kinderen en een eigen

bedrijf nog een andere hobby waar haal ik de tijd vandaan en hoe train je voor zoiets immens? Ik ben toen in contact gekomen met Lars en dat klikte direct. No nonsens en een eerlijk verhaal. Elke 2 weken maakte Lars een trainingsschema wat afgestemd was op mijn persoonlijke situatie. Rekening houdend met mijn belastbaarheid en vooruitgang. Door terug te koppelen hoe de trainingen verliepen paste Lars het schema aan. Ook advies in voeding en vochthuishouding tijdens de trainingen en uiteindelijk in de wedstrijd nam Lars voor zijn rekening .

Na ruim een jaar blessure vrij en met veel plezier trainen heb ik mijn doel gehaald : "De Ironman van Klagenfurt Oostenrijk" ! Samen met Lars heb ik nieuwe doelen gesteld voor aankomend jaar en train nog steeds met veel plezier.

Ik kan Lars omschrijven als, gepassioneerd, meelevend, gedreven en zorgzaam iemand die oprecht

het beste met je voor heeft en je motiveert om het beste uit jezelf te halen.


Dennis de Waart


Comments


bottom of page